Menu

Hjälp

För att underlätta din beställning har vi sammanställt ett par av de vanligaste frågorna som Kundtjänst får. Informationen finns i vår sektion Frågor & Svar här nedan. Du får hjälp att lägga en beställning under Köpguide. Steg för steg får du information om hur man skickar blomsterbud, från val av blommor och presenter till betalning.

Frågor & Svar

Vad är skillnaden mellan de olika prisklasserna?
Våra buketter visas alltid i vår mellanvariant  elegant . Vid köp av  mini kan kunden förvänta sig färre antal blommor och om man väljer lyx är fallet det omvända. Exakt antal blommor varierar. Vi garanterar dock alltid att din bukett uppfyller färg, form och varuvärde.

Kan ni leverera på söndagar och helgdagar?
På vissa större orter har vi butiker som kan leverera alla dagar. Vid de flesta storhelger håller också många mindre butikerna öppet och kan leverera. När du lägger din beställning och kan välja söndag som leveransdatum innebär det att du kan skicka blommor på den valda dagen.

Köpguide

Välj ut en produkt
Klicka på den produkt du vill beställa och välj prisklass. Klicka på Köp nu för att gå vidare.

Steg 2 – Leveransadress
Fyll i mottagarens uppgifter. Det är viktigt att du fyller i alla obligatoriska fält (Alla fält som har en röd asterisk (*) efter sig). Klicka på ‘Lägg till i varukorgen’.

Steg 3 – Klicka antingen på ‘Fortsätt handla’ för att lägga till ytterligare blommor till din beställning eller klicka på ‘Gå till kassan’ för att gå vidare och betala.

Steg 4- Betalningsalternativ
Fyll i dina egna uppgifter. Läs igenom och acceptera köpvillkoren längst ner på sidan. Klicka sedan på ‘Gå vidare och betala’.

Steg 5- Du skickas nu vidare till EuroFlorists kreditkortsbetalning. Fyll i dina kortuppgifter och avsluta med att klicka på ‘Skicka’. Du får direkt information om betalningen gått igenom eller inte.

Din orderbekräftelse skickas till din mejladress.

  • Dina blommor är nu på väg!